علیرضا اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: طی سه ماهه نخست امسال ۵۴۲ خانوار در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، كشاورزان و عشایر خراسان شمالی عضو شدند كه این میزان نسبت به مدت مشابه گذشته ۵۰ درصد كاهش یافته است.
به گفته وی، سال گذشته استقبال روستاییان از صندوق بیمه اجتماعی دو برابر رشد داشت اما متاسفانه امسال به دلایل مختلفی از جمله پایین آمدن درآمد روستاییان، كشاورزان و عشایر، خشكسالی، كاهش تولیدات كشاورزی، كاهش نقدینگی، اقبال روستاییان كاهش چشمگیری داشته است.
اسدی با اشاره به عدم آگاهی كافی برخی روستاییان از مزایای صندوق بیمه اجتماعی گفت: با سیاست گذاری های درست مسئولین و آگاهی بخشی از طریق رسانه ها می توان گام های بیشتر و موثری در جذب بیمه شدگان برداشت.
مدیركل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، كشاورزان و عشایر خراسان شمالی افزود: این صندوق وظیفه حمایتی مهم و مزایای فروانی دارد كه باید به خوبی در بین جامعه هدف، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی شود.
وی با اشاره به تغییر سطوح درآمدی صندوق بیمه اجتماعی روستاییان گفت: سطح درآمدی سال جاری از ۲۵۰ هزار تومان با حق بیمه سالیانه ۱۵۰ هزار تومان آغاز شده و بیشترین سطح نیز ۶۰۰ هزار تومان با حق بیمه سالیانه ۳۶۰ هزار تومان است.
اسدی تاكید كرد: میزان حق بیمه در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان ۱۵ درصد است كه پنج درصد آن توسط بیمه گذار و ۱۰ درصد نیز توسط دولت پرداخت می شود.
مدیركل بیمه اجتماعی روستاییان، كشاورزان و عشایر خراسان شمالی گفت: دستگاه های اجرایی باید در جذب بیشتر بیمه شدگان مشاركت بیشتری داشته باشند، این در حالی است كه اكنون این صندوق با سازمان جهاد كشاورزی، سازمان نظام مهندسی كشاورزی، دامپزشكی، كمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی استان تفاهم نامه دارد و افراد معرفی شده از سوی این دستگاه ها توسط صندوق بیمه اجتماعی روستاییان تحت پوشش بیمه قرار می گیرند.
اسدی اضافه كرد: در حال حاضر حدود ۳۵ هزار خانوار در خراسان شمالی از مزایای بیمه اجتماعی روستاییان، كشاورزان و عشایر بهره مند می شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، خراسان شمالی با دارا بودن هشت شهرستان جمعیتی بالغ بر ۹۱۱ هزار نفر دارد که بیش از نیمی از این جمعیت در روستاها زندگی می کنند.
نظر شما