۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۱۱

محمدرضا آهنج در گفتگو با مهر:

پخش مینی‌سریال در رمضان سیاست درستی نیست/ لزوم آگاه‌سازی مخاطب

پخش مینی‌سریال در رمضان سیاست درستی نیست/ لزوم آگاه‌سازی مخاطب

یک کارگردان درباره مینی سریال هایی که در ایام قدر پخش می شوند، بیان کرد که این آثار معمولا قربانی می شوند چراکه مخاطب گاه چند قسمت از آنها را از دست می دهد.

محمدرضا آهنج در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مینی سریال هایی که در این سال ها به صورت مناسبتی برای شب های قدر ساخته می شوند، گفت: به نظر من بهتر این است که سریال ها در ماه مبارک رمضان برای ۳۰ شب ساخته شوند تا بیننده با از هم گسیختگی ذهنی مواجه نشود. خود من سریال «ملکوت» را که در ماه رمضان سال ۸۹ روی آنتن رفت برای ۳۰ شب ساختم.

وی ادامه داد: اگر سریال ها به گونه ای ساخته شوند که بتوان در تمام مدت شب های ماه مبارک رمضان پخش شود قدرت بیشتری برای جذب مخاطب دارد. از طرف دیگر یک مینی سریال که در چهار یا پنج قسمت در این مناسبت های خاص پخش می شود معلوم نیست چقدر دیده شود. درواقع در چنین شرایطی هم سریال اصلی و هم مینی سریال قربانی می شوند.

کارگردان سریال «آسمان من» با اشاره به نبود تبلیغات لازم بیان کرد: از آنجایی که تبلیغات کافی برای آثار نمایشی صورت نمی گیرد بیننده با تغییر یک سریال و جایگزین شدن اثری دیگر در همان وهله اول مخاطب اثر نمی‌شود و ممکن است از همان اول، یک یا دو قسمت را هم از دست بدهد.

وی به تبلیغات تلویزیونی اشاره و عنوان کرد: گاهی تبلیغاتی که برای محصولاتی مثل شوینده ها، خوراکی ها، برنج و... می شود بسیار بیشتر از محصولات فرهنگی خود تلویزیون است. به دلیل نبود تبلیغ و اطلاع رسانی لازم مخاطب در جریان مینی سریال ها قرار نمی گیرد. این در حالیست که تلویزیون یک تریبون جدی است که در دست ما قرار دارد و هدف این است که با ایجاد همسویی با مخاطب بتوانیم آنها را جذب و رویشان تاثیرگذاری داشته باشیم. بنابراین اگر مخاطب این سریال ها را نبیند، نمی تواند با آنها ارتباط برقرار کند و یا اگر ماه رمضان تلویزیون سریال یا برنامه نمایشی خوبی نداشته باشد اصلا نمی تواند مخاطب را جذب کند.

کارگردان سریال «ملکوت» با اشاره به سوژه هایی که تلویزیون می تواند در ایام ماه مبارک رمضان و یا شب های قدر سراغ آنها برود، اظهار کرد: در این ایام دل ها آگاه تر است و البته به اندازه کافی غم دارد پس نباید غم بیشتری را به مخاطب منتقل کنیم. باید متمرکز شویم و ببینیم که چگونه می توانیم مسایل جامعه و مسایل ملی را حل کنیم. لزومی ندارد حتما از مرگ و اندوه بگوییم و یا یک نفر قلب خود را به شخص دیگری اهدا کند.

وی در پایان گفت: مدیر و یا صاحب اثری که تصمیم می گیرد درباره یک سوژه خاص کار کند با نیت خالصانه سراغ آن می رود ولی خوب است که در چنین ایامی که ذهن ها و دل ها نسبت به بعضی موضوعات آگاه تر است با تمرکزی عمیق تر فکر کنیم.

کد خبر 3695142

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha