به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، دن براون رماننویس مشهور آمریکایی با کتاب جدیدش «منشاء» به کلی از دنیای کتاب قبلی خود «دوزخ» فاصله گرفته و نظرات جنجالی چون «کد داوینچی» را ارایه کرده است.
در این کتاب بار دیگر نشانهشناس محبوب هاروارد یعنی رابرت لنگدان بازگشته است و بار دیگر در معرض خطر قرار دارد.
کتاب «کد داوینچی» که واتیکان را زیر سوال برده بود بیش از ۱۰ میلیون نسخه فروش کرد وبه چندین زبان ترجمه شد و در نهایت به آنجا منجر شد که براون بتواند صدها میلیون نسخه کتاب بفروشد.
داستان این بار براون به موزه گوگنهایم بیلبائو در اسپانیا مربوط میشود جایی که لنگدان باید ماجراهای جدیدش را دنبال کند. این کتاب به نوعی جنبه توریستی نیز پیدا میکند و بخشهایی از آن صرف معرفی بارسلون و معماری بینظیرش میشود.
در این کتاب ادموند کرش دانشجوی سابق لنگدان و میلیاردر ۴۰ ساله امروز، درست وقتی آماده است تا از یک اتفاق علمی-تکنولوژیکی که انقلابی در زندگی مردم به وجود میآورد خبر دهد، ترور میشود.
براون در چند سال اخیر وقت و پول زیادی را در اسپانیا صرف تحقیق درباره موضوع این کتابش کرده و میگوید چون این کشور ترکیبی از المان های سنتی و مدرن است ، او را مجذوب خود میکند. او که میگوید خشونت پلیس در برابر رایدهندگان کاتالان موجب دلشکستگی وی شده؛ میافزاید: اما از این موضوع دچار شوک نشده چرا که خطوط درهم فرهنگ اسپانیا دلیلی بود که او میخواست درباره این کشور بنویسد.
این نویسنده ۵۳ ساله از زبان رابرت لنگدان در این کتاب به بیان نظراتش درباره تکنولوژی پرداخته است .
«منشاء» دیروز در ۱۳ کشور جهان همزمان منتشر شد و مترجمان آن به زبانهای مختلف مثل کتابهای پیشین دن براون تحت تدابیر امنیتی و در حالی که دو ماه در خانهای در بارسلون در قرنطینه بودند، این کتاب را ترجمه کردند.
نظر شما