عباس کتابی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ توسط رهبر معظم انقلاب به نام «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» اظهار داشت: یکی از مهمترین حوزههای اقتصادی که میتوان زمینه پیشرفت کشور را فراهم کند در فناوریهای دانش بنیان است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مشکلات مردم و خانوادهها اشتغال جوانان و دانش آموختگان دانشگاهی آنان است، ابراز داشت: به نظر میرسد با توجه به برنامهها و سیاستهای اعلام شده باید تمرکز بر روی فناوریهای نوین دانش بنیان باشد.
رئیس دانشگاه کاشان یکی از مهمترین مؤلفههای تحقق شعار سال را پارکهای علم و فناوری دانست و تصریح کرد: از این رو میتوان با قاطعیت گفت که دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی پیشران در تحقق شعار سال هستند.
وی با اشاره به اینکه باید دانشگاهها در حوزه کارآفرینی ورود پیدا کنند، خاطرنشان کرد: دانشگاه کاشان با برنامه ریزی های انجام شده به دنبال مهارت آفرینی و کارآفرینی دانش آموختگان خود است.
کتابی با اشاره شهرک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی در شهر کاشان گفت: این مرکز در مدیریت قبلی دانشگاه در ساختمان دانشگاه کاشان احداث شده بود در حالی که این پارک هیچ تعلقی به دانشگاه کاشان نداشت و زیرنظر شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان اداره میشد.
وی با اشاره به اینکه با وضعیت قبلی و هزینه میلیاردی توسط دانشگاه کاشان هیچکدام از شرکتهای مستقر در پارک راضی نبودند، افزود: در زمان مدیریت جدید با توجه به لزوم ایجاد یک پارک علم و فناوری مستقل برای مردم کاشان با همراهی وزیر محترم علوم پارک علمی و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان منفک و به صورت مستقل زیر نظر دانشگاه کاشان قرار گرفت.
رئیس دانشگاه کاشان با اعلام اینکه هم اکنون پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی دوازدهمین پارک دانشگاهی در سطح کشور است، تاکید کرد: امیدواریم با تحول ایجاد شده در زمینه توسعه فعالیتهای مربوط به فناوری و نوآوری و دانش بنیان در منطقه کاشان اقدامات ماندگاری انجام شود.
وی با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در حمایت واقعی و عملی از شرکتهای دانش بنیان اظهار داشت: در حال پیگیری هستیم تا صندوق پژوهش و فناوری را در دانشگاه کاشان تأسیس کنیم تا زمینه برای حمایت محققین و پژوهشگران و اساتید و دانشجویان این مرکز فراهم شود.
نظر شما