آخوند رحیم بردی صمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با محكوم كردن اقدام تروريست هاي سوري در هتك حرمت مرقد صحابه پیامبر اكرم(ص) عنوان كرد: بر اساس آموزه هاي قرآني و دين مبين اسلام، انسان اشرف مخلوقات بوده و احترام به جسم و بدن او در هر دو حالت زنده و مرده واجب است.
وي با بيان اينكه جامعه اهل سنت خراسان شمالي اين گونه اقدام ها را به شدت محكوم مي كند، اظهار داشت: نبش قبر و هتك حرمت ميت با قانون اسلامي مغايرت دارد و بسيار متاسفيم كه اين اقدامات با نام اسلام و مسلماني انجام مي شود.
آخوند صمدي عاملين اين اقدام بيشرمانه را بيگانه از اسلام دانست و تصريح كرد: اين اقدام حتي از غيرمسلمان ها نيز بعيد بوده و مرتكبين مسلمان نما در سوريه با اين عمل زشت مسلمانان سني و شيعه دنيا را شوكه كردند.
وي اضافه كرد: در اين زمينه هم اهل تسنن و هم تشيع بيانيه داده و انزجار خود را اعلام كرده اند اما لازم است علماي اسلامي ديگر كشورهاي دنيا نيز نسبت به اينگونه اقدامات واكنش جدي نشان دهند.
به گزارش خبرنگار مهر، روز پنجشنبه 12 اردیبهشت ماه تروریستها، قبر حجر بن عدی در منطقه"مرج عذرا" در حومه دمشق را نبش کردند و پیکر وی را ربودند.
پس از اين واقعه گروه تروریستی النصره وابسته به سازمان القاعده با صدور بیانیه ای در فیسبوک مسئولیت حمله به آرامگاه حجر بن عدی را برعهده گرفت.
پس از هتک حرمت و نبش قبر حجر بن عدی صحابی پیامبر(ص) توسط جبهه تروریستی النصره در حومه دمشق، اين بار صدها وهابی تکفیری مرقد جعفر طیار در شهر"کرک" واقع در جنوب اردن را به آتش کشیدند.
حجر بن عدی از یاران امام علی(ع) و فرمانده سپاه ایشان در جنگ نهروان علیه خوارج بود؛ در جریان صلح امام حسن(ع) با معاویه نیز با اینکه خواستار نبرد بود، اما به فرمان امام عصر خویش گوش فرا داد و از این دستور تبعیت کرد تا اینکه پس از شهادت امام مجتبی(ع) و گرویدن شیعیان به اباعبدالله(ع)، معاویه دستور داد شیعیان نزدیک به آن حضرت(ع) را زیر نظر گرفته و آزار و اذیت کنند که در این میان بسیاری از آنها به شهادت رسیدند و حجر بن عدی هم در این بین جزء کسانی بود که بغض و کینه امویان گریبان او را گرفت و طعم شیرین شهادت را چشید.
جعفر ابن ابیطالب ملقب به ذوالجناحین و مشهور به جعفر طیار نيز یکی از صحابه پیامبر اسلام بود، وی در سال پنجم بعثت که آزار و شکنجههایی که کفار نسبت به مسلمانان روا میداشتند، به اوج خود رسیده و آنان را به ستوه آورده بود، سرکرده گروهی از مسلمانان بود که با اجازه رسول خدا به سرزمین حبشه هجرت کردند و به عنوان سخنگوی مسلمانان در نزد نجاشی برگزیده شد.
وی در غزوه موته در سال هفتم هجري پرچم سپاه اسلام را داشت، تا آنکه دو دست وي را بريدند و او با دو دست بریده سعی در برپا نگاه داشتن رایت اسلام داشت و در همين جنگ نيز شهيد شد.
حضرت محمد(ص) در مورد وی فرمود: خداوند به جای آن دو دست دو بال عطا فرمود که بدانها در بهشت پرواز کند بهر جای که خواهد.
نظر شما