۲۸ آذر ۱۳۹۲، ۱۱:۲۳

واشقانی:

تقويت كارهاي پژوهشي از سياست‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي است

تقويت كارهاي پژوهشي از سياست‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي است

ساوه - خبرگزاری مهر: معاون پژوهشي دانشگاه آزاد كشور گفت: تقويت كارهاي پژوهشي دانشگاه آزاد از سياست هاي جدي و مهم مديريت جديد اين دانشگاه است كه در راستاي افزايش كيفيت فعاليت هاي پژوهشي اين دانشگاه اتخاذ شده است .

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهيم واشقاني فراهاني شامگاه روز چهارشنبه در مراسم تقدير از پژوهشگران برتر  دانشگاه آزاد واحد ساوه افزود: از آنجاكه دانشگاه آزاد ساوه با كمبود شديد اعتبارات مواجه است و 150 واحد اين دانشگاه كاملا ضررده مي باشد تصميم گرفته ايم كه تحقيقات و پژوهش هاي دانشگاهي تجاري شود.

واشقاني افزود: تشكيل شوراي اقتصاد و سرمايه گذاري به تصويب هيئت امناي دانشگاه آزاد رسيده است كه موجب مي شود تا تشكيل مراكز رشد فن آوري و مراكز دانش بنيان افزايش يابد.

معاون پژوهشي دانشگاه آزاد با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري مبني بر ضرورت رشد شتابان علمي در كشور اظهار داشت : دانشگاه آزاد به عنوان يك بال آموزش عالي كشور به تنهايي 60 درصد فعاليت هاي آموزشي و 33 درصد فعاليت پزوهشي كشور را برعهده دارد .

وي از افزايش بودجه پژوهشي دانشگاه آزاد از 6 درصد به 10 درصد در سال آينده خبر داد و گفت : در برنامه جديد پزوهشي دانشگاه ، يكپارچه سازي امورات پژوهشي در دستور كار قرار گرفته است.

در ادامه اين مراسم دكتر پرويز رئيس دانشگاه آزاد اسلامي ساوه پيشرفت هاي امروز جهان را مديون پژوهش و تحقيق دانست و افزود: از نظر حيات اجتماعي پزوهش راهي براي توليد علم است و گسترش و نهادينه شدن فرهنگ تحقيقات آينده نگري را تقويت خواهد كرد واز نظر سياسي رشد كارهاي پژوهشي موجب عملي شدن شعار ما مي توانيم خواهد شد.

وي گفت: باعث خرسندي كه مديريت جديد دانشگاه آزاد اسلامي كشور اهتمام ويژه اي به امر پژوهش و تجاري سازي آن دارد.

رتبه ايران اسلامي در توليد علم خصوصا فن آوري نانو

رئيس دانشگاه آزاد واحد ساوه افزود: رتبه ايران اسلامي در توليد علم خصوصا فن آوري نانو خيره كننده است و اين توفيقات در حالي است كه تنها از 20 درصد از ظرفيت پژوهشي كشور استفاده مي شود.

مهدی پرویز وجود 550 شركت مهم در شهر صنعتي كاوه را فرصت مناسب براي تجاري كردن پژوهش ها و همكاري علمي و و پزوهشي دانشگاه با صنايع است.

وي راه اندازي كلينيك صنعت در دانشگاه آزاد ساوه را در راستاي رسيدگي به مشكلات صنعتي شهرستان عنوان كرد و از فعاليت 7 شركت دانش بنيان با عقد قراردادهاي سه ساله از محل تسهيلات مركز رشد و فناوري دانشگاه استفاده و فعاليت خود را آغاز کرده‌اند.

دکتر پرويز افزود: اين شركت‌ها در زمينه توليدات پمپ دوزينگ مگنتي،‌ ساخت و بهينه‌سازي قطعات و تجهيزات مهندسي، طراحي و ساخت دستگاه پرس براي ايجاد فشار در قوس‌ها و اشكال مختلف در سازه‌هاي چوبي نظير مبل و صندلي،‌ ساخت خط توليد كامل ميوه خشك‌كن،‌ طراحي و توليد اكوئومايزر جهت اگزاست بويلرهاي بخار و آب گرم،‌ ساخت كلمپ انتهايي چرخي، ‌بازيافت روي و نيكل از سرباره‌ها و مواد باطله فعاليت مي‌کنند.
 
وی هدف از تأسيس مراكز رشد و فناوري در دانشگاه آزاد اسلامي را ايجاد ارتباط دانش و فناوري در بين دانشگاه‌ها، ‌موسسات تحقيق و توسعه، ‌شركت‌هاي خصوصي و حمايت از مخترعين و مبتكرين به منظور تسهيل در فرآيند فعاليت‌ها دانست و گفت: حمايت‌هاي لازم از طرف دانشگاه براي شركت‌هاي طرف قرارداد صورت مي‌پذيرد.

کد خبر 2198864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha