۳ بهمن ۱۳۹۲، ۱۵:۲۴

در شورای توسعه اشتغال مطرح شد؛

سند غیرواقعی توسعه اشتغال در استان مرکزی/ اسناد موجود بازنگری شود

سند غیرواقعی توسعه اشتغال در استان مرکزی/ اسناد موجود بازنگری شود

اراک - خبرگزاری مهر: سند توسعه اشتغال استان مرکزی که در چندسال گذشته تدوین شده است به اذعان نماینده مردم در مجلس و استاندار مرکزی غیرواقعی است و بدون اعمال بازنگری در آن قابل اجرا نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی صبح پنجشنبه در شورای توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان مرکزی گفت: اعداد و ارقامی که در مطالعه سند توسعه اشتغال استان آمده است باورنکردنی است.

عباس رجایی افزود: اگر مطالعات دقیق و کتابخانه ای است که نباید نتایجش این باشد ولی اگر فقط هدف نوشتن یک سند بوده که جایی برای حرف زدن نمی ماند.

وی با اشاره به رقم 16 هزار و 300 میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان بر اساس این سند، گفت: اگر این رقم تا کنون محقق شده اعلام کنید تا همگان از این حجم سرمایه گذاری عظیم در استان مطلع شوند.

با این جداول و حرفها سرخود را کلاه گذاشت ایم

رجایی ادامه داد: چگونه ممکن است وقتی در مدت سه سال اهداف این سند عملی نشده در مدت دوسال انتظار عملیاتی شدن آنرا داشته باشیم.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب گفت: با این جداول و حرفها سرخود را کلاه گذاشت ایم ولی ادامه این روند دیگر کافیست و باید امروز با توجه به ظرفیت های واقعی استان جایگاه حقیقی استان مرکزی را در بخش اشتغال مشخص کنیم.

استاندار استان مرکزی نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه سند توسعه اشتغال استان مرکزی بدون اعمال بازنگری در آن قابل اجرا نیست، گفت: سند توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان در برنامه پنجم توسعه با حال و هوای سالهای 87 و 86 نوشته شده و با حال و هوای امروز همخوانی ندارد.

 محمد حسین مقیمی با بیان اینکه اعداد و ارقام سند توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان با قیمت نفت به ارزش هزار و 100 دلار در هر بشکه نوشته شده افزود: امروز نه از آن پولها خبری هست و نه تحقق این آمار و ارقام امکانپذیر است.

سندی که به درد ویترین کتابخانه می خورد

استاندار مرکزی در ادامه با اشاره به تدوین سند اشتغال استان در قالب پنج هزار برگ بیان داشت: با توجه به تهیه سند در قالب این حجم صفحات و آمار و اطلاعات پایه ای موجود در آن کلیات سند مصوب می شود اما مشاور باید ظرف 15 روز آینده نسبت به بازنگری در این سند و تطابق ان با شرایط موجود اقدام کند.

مقیمی با بیان این که سند موجود سند خوبی است اما به درد ویترین کتابخانه می خورد، افزود: این سند امکان برنامه ریزی را بر اساس وضع موجود از مدیران استان می گیرد.

وی ادامه داد: در حالیکه قرار بود ما در پایان اجرای این سد شاهد رشد هشت درصدی توسعه سرمایه گذاری و اشتغال در استان مرکزی باشیم، در سال سوم این برنامه شاهد رشد منفی بوده ایم و عقب ماندگی 13درصدی ما از برنامه بخاطر عدم تطابق داده های آماری با واقعیت موجود است.

با عملکرد گذشته راه به جایی نخواهیم برد

استاندار مرکزی تاکید کرد: در 15 روز آینده مشاور باید گزارش چهار صفحه ای خود را با توجه به شرایط موجود از جمعیت، سرمایه گذاریها، بیکاری، صنایع و کارخانه های غیر فعال، وضعیت صادرات استان، درآمدهای ارزی و.... به استانداری ارائه دهد.

مقیمی تاکید کرد: با توجه به این که اطلاعات پایه در هر کار مطالعاتی توسط مشاوران انجام شده و این آمار و اطلاعات موجود است نباید مشاوران جدید بخش اعظمی از وقت خود را صرف دوباره کاریها در کسب این اطلاعات کنند.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت تحول شیوه کاری در حوزه اشتغال و سرمایه گذاری استان گفت: ادامه روند موجود چیزی جز رشد منفی سرمایه گذاری را در استان ندارد.

استاندار مرکزی با بیان این که با عملکرد گذشته راه به جایی نخواهیم برد گفت: از امروز تمام بخشهایی که نیازمند تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود هستند باید نیروی مورد نظر را از داخل استان تامین کنند مگر آنکه از لحاط تخصص و فن، فردی در استان نباشد آنگاه با اجازه مرجع قانونی نیروی مورد نظر را می توانند از خارج استان تامین کنند.

مقیمی در ادامه با اظهار تاسف از غیربومی بودن بخش قابل توجهی از مدیران صنایع استان گفت: این امر باعث شده تا مدیران همواره تعداد قابل توجهی نیرو از شهر خود به این شهر منتقل کنند.

عملکرد بانکها در پرداخت تسهیلات بانکی به زوجین جوان قابل قبول نیست

استاندار استان مرکزی در ادامه از عملکرد نا مطلوب سیستم بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج به جوانان انتقاد کرد و گفت: پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج باید اولویت نخست سیستم بانکی باشد.

مقیمی ادامه داد: وقتی بخش عظیمی از پول صنعت در استان مرکزی موجود است چرا باید سیستم بانکی اسان معطل 9 میلیارد تومان برای پرداخت تسهیلات ازدواج باشد؟

وی خطاب به سیستم بانکی استان گفت: اگر بانکهای عامل نتواند نسبت به پرداخت تسهیلات ازدواج برای جوانان اقدام کنند کلیه حسابهای بانکی بخش صنعت رابه سیستم بانکی بخش خصوصی منتقل و زمینه پرداخت تسهیلات ازدواج از این بخش را برای جوانان فراهم خواهیم کرد.

استاندار مرکزی تاکید کرد: عدم پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به جوانان زمینه بروز اقداماتی را در جامعه فراهم می کند که در شان یک نظام اسلامی نیست.

مقیمی با بیان اینکه عدم پرداخت تسهیلات ازدواج به جوانان موجب کاهش آمار ازدواج و طلاق در جامعه می گردد گفت:  بانکهای استان نیز فرصت دارند ظرف مدت چند روز آینده نسبت به تعیین تکلیف خوددر این حوزه اقدام کنند.

کد خبر 2220044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha