۹ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۰

نماینده سنندج:

آموزش‌های فنی حرفه‌ای زیرساختی در توسعه پایدار استان کردستان است

آموزش‌های فنی حرفه‌ای زیرساختی در توسعه پایدار استان کردستان است

سنندج - نماینده شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش های مهارتی زیرساختی برای توسعه کردستان در راستای توسعه و گسترش بیش از پیش آموزش‌های مهارتی وفیزیکی است.

به گزارش خبرنگار مهر محسن فتحی شامگاه چهارشنبه در بازدید از کارگاه‌های آموزشی مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان کامیاران، گفت: آموزش‌های مهارتی زیرساختی برای توسعه استان کردستان است و تمام تلاش خود را در راستای توسعه و گسترش بیش از پیش آموزش‌های مهارتی از لحاظ فیزیکی و ساختاری به کار خواهیم بست.

فتحی با تاکید بر اهمیت مهارت آموزی و نقش ویژه آموزش‌های مهارتی در توسعه اقتصادی استان کردستان، گفت: آموزش‌های مهارتی زیرساختی برای توسعه استان کردستان است و باید در راستای توسعه و گسترش بیش از پیش آموزش‌های مهارتی از لحاظ فیزیکی و ساختاری تلاش‌های جدی صورت گیرد.

وی بیان کرد: خوشبختانه اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان با بهره گیری از امکانات، تجهیزات و مربیان متخصص و کارآمد توانسته است جایگاه خوبی را در سطح کشور به خود اختصاص دهد که ما به عنوان نمایندگان مردم استان فرهنگی کردستان در مجلس شورای اسلامی می‌کوشیم تا با حمایت از آموزش‌های مهارتی به عنوان یکی از ارکان اصلی ایجاد زمینه اشتغال مولد و پایدار برای جوانان کردستانی گامی مهم و مؤثر را در راستای توسعه بیش از پیش استان کردستان برداریم.

در ادامه این بازدید مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان با اشاره به فعالیت‌های اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای این استان در شهرستان کامیاران، افزود: مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان کامیاران دارای ۶ کارگاه آموزشی برادران و ۳ کارگاه آموزشی ثابت دولتی در بخش خواهران می‌باشد که ۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای فعال نیز در این استان موفق به اخذ مجوزهای لازم و فعالیت می‌باشند.

وی افزود: علاوه بر ارائه آموزش‌های مهارتی در بخش ثابت دولتی و خصوصی تیم‌های سیار در زندان‌ها، روستاها، پادگان‌ها، جوار دانشگاه‌ها و صنایع و صنوف در این شهرستان به فعالیت مشغول هستند که سالانه بالغ بر ۱۶۰۰ نفر در بخش دولتی و ۵۷۰ نفر در بخش خصوصی از آموزش‌های مهارتی بهرمند می‌شوند.

وی اظهار داشت: در بخش دولتی سالانه ۱۲۵ دوره آموزشی در قالب ۶۶ حرفه و در بخش خصوصی سالانه ۷۳ دوره آموزشی در قالب ۴۴ حرفه آموزشی به متقاضیان و علاقمندان به آموزش‌های مهارتی ارائه خدمت می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان با اشاره به پروژه نیمه تمام ساختمان مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان کامیاران، گفت: این پروژه در سال ۱۳۹۲ کلنگ زنی شده است و اعتبارات آن از محل اعتبارات استانی تأمین و اعتبارات تجهیزات آن نیز از محل اعتبارات ملی تأمین خواهد شد که متأسفانه تا کنون ۵۳% پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: با توجه به نیاز شهرستان کامیاران به این پروژه در راستای توسعه آموزش‌های مهارتی انتظار می‌رود تا با همت و تعامل نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی نسبت به تأمین اعتبار این پروژه اهتمام تا برکات این دستاورد مهم مهارتی شامل حال مردم گردد.

کد خبر 4986691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha