۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۱۷

مدیر کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

۲۰۸۳ هکتار بافت ناکارآمد در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد

۲۰۸۳ هکتار بافت ناکارآمد در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد

یاسوج- مدیر کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد از وجود دو هزار و ۸۳ هکتار بافت ناکارآمد در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پژمان نیک اقبالی افزود: در مجموع دو هزار و ۸۳ هکتار بافت ناکارآمد در استان داریم، که از این مقدار ۳۸ هکتار مربوط به محدوده تاریخی در شهر دهدشت، یکهزار و ۱۷۰ هکتار سکونت گاه غیر رسمی در یاسوج و گچساران و ۸۷۵ هکتار بافت میانی است.

وی ابراز داشت: جمعیت ساکن در این مناطق ۱۶۰ هزار نفر هستند که در مجموع ۲۳ درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند.

نیک اقبالی تصریح کرد: از محل منابع بازآفرینی در قالب ردیف دائمی و غیر دائمی تا امروز، ۲۲۰ میلیارد ریال اعتبار به استان تخصیص داده شد.

نیک اقبالی تصریح کرد: منابع اعتباری جهت باز آفرینی این محلات در قالب دو کد دائمی و غیر دائمی تبصره ۱۸ به استان ابلاغ می‌شود.

وی ابراز داشت: پروژه‌های شاخص در استان در قالب کدهای دائمی از محل تبصره ۱۸ به تعداد ۲۹ پروژه در سال ۹۹ انجام شده و طبق برنامه زمان بندی شده در دهه فجر امسال افتتاح خواهند شد.

وی خاطر نشان کرد: عمده پروژه‌های که در استان از این محل‌ها احداث شده، شامل احداث مدارس، کتابخانه، پایگاه سلامت، دیوار حائل، پل بتنی، بهسازی آسفالت و روکش مسیر، بهسازی خیابان بلادیان، اجرای شبکه آبرسانی شرب محلات، بهسازی معابر، جدا سازی و کف سازی معابر، بازار روز دهدشت است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان گفت: جهت اجرای آسفالت در بافت‌های ناکارآمد و محل‌های هدف در شهرهای استان ۷۵۰۰ تن قیر در اختیار شهرداری استان قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: اولین پروژه مشارکتی در استان در این حوزه جهت تولید انبوه مسکن طبق برنامه زمانبندی قرار شد در دهه فجر در یکی از محلات بافت فرسوده استان کلنگ زنی شود.

نیک اقبالی گفت: حدود هزار و ۸۱۵ فقره تسهیلات بانکی به مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال برای استان در نظر گرفته شده، که از این تعداد تا کنون ۶۷ فقره منجر به عقد قرارداد شده است.

وی ضمن اشاره به اینکه انتظارات استان در این حوزه از سازمان ملی بازآفرینی تخصیص باقی مانده اعتبار اعلام شده به استان از تبصره ۱۸ و سایر ردیف‌های بودجه‌ای است، افزود: با توجه به پتانسیل استان در این حوزه و اینکه در گذشته در استان در این زمینه کارهای خوبی انجام شده است از جمله اینکه شهر گچساران به عنوان پایلوت کشوری در حوزه بازآفرینی شهری مصوب شده، انتظار افزایش اعتبار را در این حوزه داریم.

وی تاکید کرد: انتظارات دیگر در بحث بسته‌های تشویقی و حمایت‌های تشویقی است که شهرداری‌ها در استان در این محدودها برای استفاده از معافیت صدور پروانه و سایر عوارض را داشته باشند.

نیک اقبالی ابراز داشت: از نظام مهندسی استان انتظار داریم در محله‌های هدف حمایت‌های تشویقی را به لحاظ تخفیف خدمات نظام مهندسی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه از دستگاه‌های خدمات رسان هم انتظار داریم در محدوده‌های هدف و بافت‌های ناکار آمد، در زمینه نصب انشعابات مجموعه هدف ما تسهیلات و تخفیفات لازم را داشته باشند، افزود: یکی از کارهای بسیار خوبی که در شهر گچساران انجام شده باز سازی و بهسازی خیابان شهید بلادیان است که امروزه به عنوان نقطه عطفی در این شهر به عنوان زیبا سازی از آن یاد می‌شود.

مدیر کل راه و شهرسازی استان گفت: با باز گشایی رینگ‌های بافت فرسوده که در سال‌های گذشته به دلیل معابر بسیار باریک رفت و آمد و ماشین‌های خدمات رسان بخصوص ماشین‌های آتش نشانی و حمل زباله در آن وجود نداشت، امروزه با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تبدیل به یک بافت بسیار زیبا شده است.

نیک اقبالی خاطر نشان کرد: در شهر دهدشت بازار روز دهدشت یک بافت بسیار ناکارآمد و نا زیبا بود که به امید خدا با همکاری شهرداری دهدشت آن را تبدیل به یک فضای بسیار زیبای تجاری و تفریحی خواهیم کرد.

کد خبر 5134842

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha