حسن ملکی زاده در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مهمترین اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ارتقا تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی است و با توجه به اینکه شهرستان دشتستان دارایی ک بیمارستان است، قطعاً توسعه و تجهیز اتاق عمل بیمارستان گنجی برازجان در دستور کار ما قرار دارد.
ملکی زاده تصریح کرد: تجهیز اتاق عمل بیمارستان شهید گنجی به دستگاه C_ARM فلوروسکوپی برای اعمال جراحی ارتوپدی، نورسرجری یا جراحی مغز و اعصاب و ارولوژی استفاده میشود و این دستگاه یک وسیله عکسبرداری پزشکی است که اساس آن بر پایه استفاده از تکنولوژی اشعه ایکس (X-ray) است.
وی بیان کرد: فلوروسکوپی در واقع مشاهده آناتومی بدن بیمار است که میتواند هنگام جراحی در اتاق عمل باشد و این دستگاه با اعتباری در حدود ۲۵ میلیارد ریال و در اتاق عمل خریداری شده است.
توسعه بخش اعصاب و روان بیمارستان ۱۷ شهریور
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از توسعه و بازسازی بخش اعصاب و روان زنان ۱۷ شهریور برازجان خبر داد و گفت: در این بخش ۱۰ تخت مستقر و تجهیز شده است و بیماران نیازمند به درمانهای روانپزشکی بستری خواهند شد.
وی همچنین گفت: توسعه و بازسازی این بخش با اعتباری معادل ۲۰ میلیارد ریال و زیر بنا ۱۰۰۰ مترمربع از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انجامگرفته است.
ملکی زاده همچنین از نوسازی و بهسازی درمانگاه اسکرین بیمارستان شهید گنجی برازجان خبر داد و گفت: با اجرای این پروژه، فضای کلینیک عمومی جهت پذیرش و ویزیت اولیه بیماران و مراجعین توسعهیافته است و به ۱۰ تخت نیز تجهیز شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: این پروژه با اعتباری معادل ۱۰ میلیارد ریال و زیر بنا ۷۰۰ مترمربع از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انجامگرفته است.
افتتاح همراه سرای خیر ساز بیماران
ملکی زاده اظهار داشت: همواره یکی از مهمترین دغدغهها و مشکلات بیماران و همراهان آنها در طول دوره درمان، موضوع اسکان و دسترسی راحت به خدمات درمانی و حمایتی است.
وی افزود: احداث همراه سرای بیمار و یا ایجاد امکاناتی در بیمارستان برای سکونت همراهان بیمار یکی از برنامههای جانبی طرح تحول نظام سلامت است که رضایتمندی مردم و عدالت در سلامت را در پی خواهد داشت.
وی همچنین تصریح کرد: همراه سرای خیر ساز بیمارستان شهید گنجی برازجان در زمینی به مساحت ۶۰۰ مترمربع و در دوطبقه و اعتباری در حدود ۶۰ میلیارد ریال توسط مجمع خیرین سلامت دشتستان احداث و تجهیز شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: این همراه سرا در دوطبقه که شامل، دو پانسیون سرایداری، ۹ اتاق مجزا، ۲۰ تخت، ۸ سرویس بهداشتی، یک آشپزخانه مرکزی که بهتمامی وسایل و امکانات رفاهی برای اسکان بیماران و همراهان بیمار تجهیز شده است.
بهسازی مرکز خدمات جامع سلامت وحدتیه
ملکی زاده اظهار داشت: توسعه و بهسازی مرکز خدمات جامع سلامت وحدتیه، ارتقا خدمات آزمایشگاهی، استقرار دستگاه OPG سعدآباد و راهاندازی آزمایشگاه شیمی آب از پروژههای بخش بهداشتی شهرستان دشتستان میباشند.
ملکی زاده تصریح کرد: توسعه و بهسازی فضای فیزیکی مراکز خدمات جامع سلامت به دلیل ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم یکی از اولویتهای مهم این دانشگاه است و توسعه و بهسازی مرکز خدمات جامع سلامت وحدتیه نیز در همین راستا انجامگرفته است.
وی در خصوص طرح ارتقا سطح خدمات آزمایشگاهی در شهرستان دشتستان بیان کرد: یکی از اهداف مهم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اجرای این طرح، پوشش خدمات آزمایشگاهی سطح ۲ (تخصصی) با تعرفه دولتی و همچنین ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی ارائه شده به مراجعین است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همچنین گفت: بخش خصوصی یکی از بازوان توانمند ما در اجرای طرحهای بهداشتی و درمانی است و استقرار دستگاه OPG (دندانپزشکی) سعدآباد نیز با همکاری بخش خصوصی انجامگرفته است که تعرفه خدمات آن طبق مصوبات، بهصورت هیئتامنایی و دولتی محاسبه میگردد.
ملکی زاده بابیان اینکه، یکی از فاکتورهای سلامت کیفیت آب آشامیدنی، بررسی عوامل شیمیایی آب است، خاطرنشان کرد: با راهاندازی آزمایشگاه شیمی آب در دشتستان، با توجه به تعدد منابع آب، بررسی کیفیت شیمیایی آب بهصورت مستمر و در کوتاهترین زمان انجام خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: این ۴ پروژه بهداشتی، با اعتباری معادل ۴۰ میلیارد ریال افتتاح و به بهرهبرداری میرسند.
نظر شما