شهلا میرگلو بیات در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه جلوگیری از این ضایعات که سرمایه ملی محسوب می شود باید پیگیری شود اظهارداشت: میزان فرآوری محصولات کشاورزی در جهان 70 تا 80 درصد است که در ایران این فرآوری به 40 درصد می رسد.
میرگلوبیات تازه مصرف کردن محصولات کشاورزی، نداشتن انبارهای نگهداری و فراوری محصولات کشاورزی را از جمله عوامل این ضایعات محصولات کشاورزی برشمرد و گفت: مدیریت در مصرف و مدیریت در هزینه، ترویج روشهای کشت به صورت مدرن می تواند نظم بین تولید و مصرف را ایجاد کند.
تقویت صنایع تبدیلی کشاورزی
وی تقویت صنایع تبدیلی کشاورزی برای رونق حوزه فراوری محصولات و تولید ارزش افزوده و ایمنی بیشتر غذا در کشور را ضروری دانست و گفت : این مهم باید به همت وزارت جهاد کشاورزی و همکاری دستگاه هایی چون استاندارد محقق شود.
میرگلوبیات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در ساوه و زرندیه یک هزار و 100 تولیدی فعالیت می کنند گفت: از بین این واحدها تنها 290 واحد ان دارای استانداردهای اجباری هستند در صورتی که باید تمام واحدهای صنعتی با رعایت قوانین و مقررات پروانه استاندارد کسب کنند.
نبود اداره استاندارد یک ضعف برای دومین شهر صنعتی استان مرکزی
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نبود اداره استاندارد را یک ضعف برای دومین شهر صنعتی استان مرکزی برشمرد و تصریح کرد: عملیات اجرایی ساختمان استاندارد این شهرستان با 80 درصد پیشرفت فیزیکی روند کندی را دارد و این حالی است که صنعتگران و تولیدکنندگان این شهرستان مجبورند برای خدمات استاندارد ترددهای متعددی به اراک داشته باشند و این امربه لحاظ ایمنی و مدیریت زمان مطلوب نیست.
رییس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: شهرستان زرندیه نیز با سه شهرک صنعتی نیازمند تقویت زیرساخت های استاندارد است به این دلیل که وظیفه نظارتی برای تولید محصول با کیفیت درا داراست.
وی اضافه کرد: همچنین تولید و صادرات محصولات استاندارد برای رعایت حقوق مصرف کننده، سلامت، آسایش و امنیت مردم باعث رشد و پیشرفت جامعه می شود.
نظر شما