۳۱ فروردین ۱۳۹۳، ۱۳:۴۸

حسینی:

ضریب بیکاری دامپزشکان استان مرکزی به صفر رسید/آمادگی دامپزشکی برای واگذاری فرصتهای شغلی به دیگر استان ها

ضریب بیکاری دامپزشکان استان مرکزی به صفر رسید/آمادگی دامپزشکی برای واگذاری فرصتهای شغلی به دیگر استان ها

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با بیان اینکه ضریب بیکاری دامپزشکان استان مرکزی به صفر رسیده است گفت: هیچ دامپزشک فاقد شغلی در استان مرکزی وجود ندارد و دامپزشکی استان مرکزی آمادگی دارد تا نسبت به واگذاری فرصتهای شغلی به استان های دیگر اقدام کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید حسینی افزود: در راستای اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی، فرصت های شغلی متنوعی در استان ایجاد شده و قابل واگذاری به فارغ التحصیلان بیکار در حوزه دامپزشکی در استانهای دیگر است.

وی اظهار داشت: برای واگذاری مسئولیت فنی بهداشتی انواع واحدهای تولیدی مرتبط و مراکز مایه کوبی، ایجاد مراکز درمانی در شهرستانهای جدیدالتاسیس و... در سطح استان به دامپزشک نیاز است.

حسینی در خصوص کاهش تصدیهای دولت در سال جاری اظهار داشت: دامپزشکی در واگذاری وظایف غیر حاکمیتی به بخش خصوصی‌ جزو دستگاه‌های پیشرو بوده است.

وی بیان کرد: به منظور کاهش تصدی ها، فعالیتهایی از قبیل ضد عفونی خودروهای حمل و نقل دام و طیور زنده، واکسیناسیون دام و طیور علیه انواع بیماری ها، سمپاشی و ضد عفونی اماکن دامی، مسئولیت فنی کشتارگاهها و مراکز بسته بندی، تشخیص و درمان بیماریهای دام و طیور   به بخش خصوصی واگذار شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان ادامه داد: متقاضیان فعالیت در استان مرکزی برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با دفتر نظام دامپزشکی و روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی (7-0863279003) تماس بگیرند.

ضبط بیش از 2هزارو 200کیلوگرم فراورده های خام دامی غیر بهداشتی

وی در بخش دیگری از سخنان خود از ضبط بیش از 2هزارو 200کیلوگرم فراورده های خام دامی غیر بهداشتی خبر داد و گفت: در جريان اجراي طرح تشدید نظارتهای نوروزی دو هزار و 270كيلوگرم فراورده های خام دامی غیر بهداشتی ضبط و معدوم شده است.

حسینی اظهار داشت: 25 اكيپ نظارتي دامپزشكي موفق به انجام بيش ازپنج هزارو چهارصد مورد بازديد از مجموع نزدیک به یک هزار و 650 مركز تهيه، توليد و عرضه فرآورده هاي خام دامي، شده اندكه نتيجه آن ضبط بيش از  یک هزار و 400 كيلوگرم انواع فرآورده خام دامي غيرقابل مصرف بوده است.

وی با بیان اینکه 38 متخلف  به مراجع قضايي معرفي شدند اظهارداشت: همچنین با 22مورد خودروهای عرضه کننده فراورده های خام دامی غیر مجاز برخورد جدی صورت گرفت و در كشتارگاه هاي دام استان نيز طي مدت اجراي طرح تشدید نظارتهای نوروزي دامپزشكي  393 کیلو گرم انواع فرآورده خام دامي به دلايل مختلف ضبط و معدوم شد.

با كليه افراد دست فروش حاشیه جاده ها و شهرها برخورد می شود

مدیر کل دامپزشکی استان از برخورد با فرصت طلبان خبر داد و تصریح کرد: با توجه به خطر انتقال بيماري‌هاي مختلف به واسطه عرضه غير بهداشتي فرآورده‌هاي خام دامي توسط فرصت طلبان و مراكز غيرمجاز، با همه افرادي كه به صورت دست فروش و بدون هويت در حاشيه جاده‌ها و سطح شهر اراک اقدام به عرضه غير مجاز مواد پروتئيني از قبيل گوشت سفيد و قرمز، ماهي، كله پاچه، جگر و ... نمايند بطور جدي برخورد می شود و پس از تشكيل پرونده براي متهمان، مراتب برای رسيدگي به دستگاه قضايي تسليم خواهد شد.

وي ضمن تاكيد بر اهميت گزارش‌هاي مردمي در كشف و ضبط موارد غير مجاز و نيز ارتقاي سطح بهداشت عمومي از همه شهروندان درخواست کرد، در صورت مشاهده موارد يادشده يا ساير تخلفات در عرضه فرآورده‌هاي خام دامي، مراتب را در اراک، با شماره تلفن‌ 3-32723191 (شبكه دامپزشكي اراک)، 1512(مركز پيام اداره كل) و در شهرستان‌ها با شبكه دامپزشكي شهرستان در ميان گذاشته يا با سامانه پيام كوتاه 30005932000020 اطلاع رساني کند.

وی با بیان اینکه استان مركزي به واسطه شرايط اقليمي وجغرافيايي در محل ترانزيت دام و فرآورده هاي خام دامي قرار دارد گفت: اين مهم سبب شده تا احتمال شيوع و انتقال بيماريهاي مختلف دامي از جمله تب برفكي يا ساير بيماري هاي عفوني و واگيردار دام بطور بالقوه افزايش داشته باشد.

بررسي و مراقبت به عنوان يك بستر شناسايي بيماريها

حسینی با اشاره به اینکه بررسي و مراقبت به عنوان يك بستر شناسايي بيماري ها و گام اول كنترل و ريشه كني بيماري ها محسوب مي شود خاطرنشان کرد: اداره کل دامپزشکی در چند سال اخير با استفاده از تكنولوژي روز و پيشرفته ترين برنامه ها امكان گزارش دهي عمليات بررسي و تعيين كانون بيماري را در كوتاه ترين زمان ممكن بصورت اينترنتي فراهم كرده است.

وی اضافه کرد: در سال گذشته در مجموع 89كانون بيماريهاي گروه یک شامل تب برفكي، آبله، PPR و 716 كانون بيماري هاي گروه 2 دامي توسط بخش خصوصي و دولتي گزارش و ثبت شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان برنامه ريزي دقيق و صحيح در خصوص ايمن سازي دامها در برابر بيماري هايي همچون تب برفكي، آبله ،شاربن و مبارزه با بيماري هاي مشترك همچون بروسلوز(تب مالت)، سل، هاري و ....  را ازاهداف اداره دامپزشکی دانست و گفت: در سال 1392 بالغ بر چهار میلیون و 434 هزار و 326 راس دام سبک و سنگین عليه بيماري هاي دامي مايه كوبي شده اند.

کد خبر 2274535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha